Jennie Florin började e-MISM i oktober

International Master of Sports Management Online (e-MISM) startade i oktober och vi vill stolt presentera vår svenska deltagare Jennie Florin.

International Master of Sports Management Online (e-MISM) är en master utbildning inom Sport Management, utbildningen är helt online och sker i samarbete med Johan Cruyff Institute Barcelona. e-MISM är på engelska och skapar en internationell plattform inom idrottsvärlden och relaterande branscher. Läs mer om e-MISM >>

Jennie Florin började spela handboll som 9-åring i Haninge HK, hon värvades som 17-åring till Skuru IK för spel i Elitserien. Där vann hon SM-guld med Skuru 2000-2001. Efter det flyttade hon till Frankrike och spelade för Toulouse och sedan i  Handball Cercle Nîmes, HBCN, där hon vann European Challenge Cup 2009. Efter skadeproblem så tvingades Jennie avsluta sin handbollskarriär. Hon har spelat 53 A landskamper, VM 2001 i Italien och EM i Danmark 2002.

“Jag valde att ansöka till e-MISM efter att ha läst om Cruyff Institute i DN och läste vidare om de andra utbildningarna och tyckte att med det jag har gjort och vill göra passade Master International of Sport Management mig bra. Fördelarna att kunna studera på egen hand när det passar mig. Men även ha möjligheten med ett utbyte med människor i hela “Cruyff-nätet”. Med en kvalificerad yrkesutbildning efter gymnasiet och en ettårig utbildning i redovisning på Universitetet i Montpellier känner jag behovet att skaffa mig större och bredare kunskaper för att hitta ett jobb där jag kan trivas.”