Grattis MDA3 till Examen!

Tredje gruppen av Management Diploma for Athletes har diplomerats. Deltagarna presenterade sina projektarbeten och även deras gemensamma strategi-case om Dömle Herrgård.

Diplomeringsdagen inleddes med presentation av deltagarnas projektarbeten vilka är en viktig del i att fånga upp helheten i utbildningens innehåll och nytta. Affärsplaner blandades med konkreta organisationsutvecklingsprogram och marknadsstrategier.

Utöver deltagarnas individuella projektarbeten så har de även under vintern/våren jobbat med ett strategiskt projektarbete kring Dömle Herrgård, och tagit fram en affärsplan hur Dömle Herrgård ska utvecklas för att bli topp fem i Sverige bland hotell-, konferens- och golfanläggningar. Georg Möller, en av ägarna till Dömle Herrgård, och Daniel Elfstedt, vd för Dömle Herrgård, var på plats och deltog under dagen och kvällen. Dagen avslutades med sedvanlig festlig middag och diplomering.

Bakre från vänster: Daniel Elfstedt, Georg Möller, Daniel Rudslätt, Louise Permelin-Berg, Maria Danielsson, Martin Jönsson-Billenius, Anders Sewerin
Främre från vänster: Peter Rovér, Per-Ulrik Johansson, Jonas Thomsson

Louise Permelin-Berg

Maria Danielsson

Prova på stickning

Daniel Rudslätt

Per-Ulrik Johansson

Martin Jönsson-Billenius

Jonas Thomsson

Presentation gruppens strategi-case Dömle Herrgård

Daniel Elfstedt, VD Dömle Herrgård, och Georg Möller, Ägare Dömle Herrgård