MDA1-deltagarnas första intryck

Den första MDA-utbildningen startade i april och vi har bett denna första kull att svara på några frågor om hur de upplever den första tiden och om deras erfarenheter av utbildningen.

Andy Rietschel

“Tänk inte efter för mycket! Vad du än ska göra i framtiden kommer du att ha nytta av detta. Det kostar lite, men jag har fått tillbaka satsningen redan efter en kort period, det är absolut värt det.”

Läs intervjun>>

 

 

Christina Bengtsson

“Det är fantastiskt att få tillgång till så bra lärare. Trots att vi börjar på en rätt basic nivå i exempelvis ekonomi får vi tillgång till de bästa lärarna och professorerna. Det gör skillnad, och det är väldigt roligt.”

Läs intervjun >>

 

 

Mattias Jonson

“När jag fick information om MDA kändes det helt rätt. Jag är intresserad av ledarskapsfrågor och har varit både formell och informell ledare, att kombinera det med ekonomi tyckte jag var väldigt bra.”

Läs intervjun >>

 

 

Magdalena Forsberg

“Jag tyckte att det verkade vara ett seriöst och bra upplägg som skulle passa mig, och så hade jag hört positiva saker om IFL vid Handelshögskolan som ju utbildningen görs tillsammans med.”

Läs intervjun >>

 

 

Samuel Eriksson

“Det kändes bra att hela gruppen har ungefär samma förutsättningar, vi har inte studerat de här frågorna tidigare vilket gör att man känner sig trygg i sammanhanget.”

Läs intervjun >>

 

 

 

Peter Forsberg

“Det är en seriös utbildning, föreläsarna är kanonbra. Erfarenheterna är bara positiva så här långt.”

Läs intervjun >>